Η εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

H εταιρεία “Π. ΜΠΟΤΣΟΛΗ – Θ. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ Ε.Ε” με τίτλο “OPTIMA SOLUTIONS E.E.” ιδρύθηκε στις αρχές του 2016 στα Ιωάννινα, από την Πολιτικό Μηχανικό Βιβή Γ. Μποτσόλη και τον Οικονομολόγο Θωμά Δ. Γιωτίτσα. Οι κύριες δρατηριότητες της επιχείρησης αρχικά ήταν η σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Σήμερα, η έδρα της εταιρείας είναι στην πόλη των Ιωαννίνων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9, στον 2ο όροφο εντός της Στοάς Ορφέα και αποτελείται από τρια κύρια τμήματα:

  • Το Τμήμα Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων και Συμβουλευτικής, το οποίο αποτελεί τον κορμό της εταιρείας και ασχολείται με μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων.
  • Το Τμήμα Διαφήμισης, Προβολής και Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, το οποίο αποτελεί ένα διακριτό αλλά απόλυτα συναφές και συνδεόμενο με το τμήμα χρηματοδοτικών προγραμμάτων και συμβουλευτικής τμήμα της εταιρείας, καθώς στοχεύει στην προώθηση και προβολή των χρηματοδοτούμενων επιχειρήσεων σε νέες αγορές
  • Το Τμήμα Τεχνικών Έργων και Συμβουλευτικής, που ασχολείται με όλο το φάσμα των υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου και Μηχανικού.
Optima Solutions
Θωμάς Γιωτίτσας

Θωμάς Δ. Γιωτίτσας

Οικονομολόγος

vivi-botsoli

Βιβή Γ. Μποτσόλη

Πολιτικός Μηχανικός

Τηλεφωνήστε μας τώρα για να κλείσουμε ένα ραντεβού